Turforslag - hvor skal turen gå hen?

Når du chartrer et af vores fartøjer, er det dig, der – sammen med skipperen – bestemmer hvor turen går hen. I aftaler hvilke ønsker vi kan imødekomme, og skulle der opstå nye ideer og muligheder undervejs, så er der sandsynligvis mulighed for at tilpasse turen.
Afhængig af hvilken havn I vælger at gå om bord i, er der mange forskellige muligheder for at få stærke oplevelser med hjem.

Området omkring Als bugner af natur, kultur og historie. Noget, man for alvor fornemmer, når man kommer ud på vandet og ser det hele fra søsiden. Uanset om jeres fokus er selve turen på vandet, eller vi har en fast destination, er der rig mulighed for en oplevelse udover det sædvanlige.

 

Turforslag: Flensborg Fjord

Vi stævner ud fra Egernsund og sejler langs kysten ned mod grænsen. Vi kommer forbi mange spændende steder og ser flotte villaer og små maleriske fiskerhuse, som man ikke normalt bemærker fra landevejen.

Turforslag: Ærø

Fra Mommark tager det cirka 2 timer at sejle til Ærøskøbing, der er en stemningsfyldt lille by med idylliske huse, bonderoser og toppede brosten.

Læs mere hos VisitÆrø

På en tur fra Sønderborg til f.eks. Dyvig passerer vi mange spændende steder. Først er der Sønderborgs havnefront med de to broer og spændende bygninger, både historiske og moderne, på begge sider. Siden passerer vi Sandbjerg Slot og Sottrupskov, og vi passerer stedet, hvor de prøjsiske tropper sejlede til Als i juni 1864.