Du bestemmer hvor vi sejler hen

En blank passer ligger på et søkortNår du lejer hele båden, er det dig, der sammen med kaptajnen, planlægger turen. Vi tilpasser turen til jer og jeres ønsker og vi hjælper naturligvis gerne med forslag til ture i området. I kan gå om bord i Sønderborg, Mommark eller Egernsund, men har I andre ønsker, så finder vi også ud af det.

Der sejles(betales) som minimum tre timer, således at du og dine gæster kan få optimal glæde af sejlturen.

Sønderborg-området har en lang og varieret kystlinje, som bedst opleves fra søsiden. Herfra kan vi se små skjulte vige og få nye perspektiver på kendte landmærker, og genvejen over vandet giver mulighed for at besøge nye steder, som vi ikke normalt har let adgang til.

Der er mange muligheder for spændende sejlture. Uanset om I ønsker at blive om bord eller gå i land undervejs, er en tur ud på vandet en oplevelse, der vil blive husket længe.

I kan gå i land og holde en picnic eller gå et stykke ad en af de smukke stier langs kysten. Eller I kan lade os sørge for transporten til et af de gode spisesteder i enten Danmark eller Tyskland. Vandvejen giver et helt nyt perspektiv, hvor I undervejs kan opleve naturen og dyrelivet helt tæt på.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord

En kvinde med sin datter på skødet ser ud over rælingen med ryggen mod kameraet

Inviter din familie på en sejltur i forbindelse med din næste mærkedag og få en uforglemmelig oplevelse sammen med dine nærmeste. En familieudflugt, hvor I kommer helt tæt på vandet og naturen er noget helt særligt og vil gøre stort indtryk på både børn og voksne.

To kvinder drejer sig væk fra kameraet og ser ud over vandet

Hold dit næste arrangement på vandet. Står du og mangler rammerne for din fødselsdag, vinsmagning, polterabend eller noget helt andet, så tilbyder vi at gøre festen til noget helt særligt om bord på et af vore skibe.

En gruppe passagerer sidder på fordækket og ser ud over vandet

Hold den næste firmaudflugt til søs. Inviter dine medarbejdere eller samarbejdspartnere med om bord hos Als Turbåde og giv dem en oplevelse, der vil blive husket længe. Du bestemmer om turen udelukkende skal være social, eller om der skal afholdes møde undervejs.

Forplejning der matcher udsigten

Vi samarbejder med gode lokale spisesteder og vi kan hjælpe med at arrangere forplejning om bord efter jeres ønsker. Uanset om I ønsker en madpakke til at tage med i land, kaffe og kage eller et velsmagende aftensmåltid, kan vi anbefale det rigtige sted eller sørge for bestilling så det hele er klart når I ankommer.