Lokalt forankret

To passagerer sidder på fordækket set gennem styrhusets forrude

Als Turbåde har eksisteret siden 2017 med base i Mommark på Als’ østkyst. Vores mission er at tilbyde uforglemmelige oplevelser til søs om bord på forskelligartede fartøjer. Med egen glæde for havet og kærlighed til den smukke egn tilbydes mange forskellige spændende sejladser.
Sejladsen foregår primært omkring Als, på Flensborg Fjord og til farvandet syd for Fyn.

Skipperne har fremragende lokalkendskab, hvilket hjælper os både når det kommer til forsvarlig sejlads, men også når det kommer til at finde de bedste oplevelser.

Vi har prøvet lidt af hvert og er ikke bange for nye udfordringer. Har du en idé, så ring og få en snak om mulighederne. Fleksibilitet er et af firmaets store kendetegn, og det meste kan lade sig gøre.

Als Turbåde ejes af Palle Heinrich, der har været erhvervsfisker i mange år. Palle er født og opvokset ved vandet på Sydals, og da han i 2016 lagde fiskeriet på hylden, startede han Als Turbåde i Mommark. Med ønske om at tilbyde tursejlads med afsæt i sit store lokalkendskab og lange erfaring med sejlads, begyndte han med skibene Rødsand og Rasmus, og har siden tilføjet flere fartøjer til flåden. Palle har efter at have fisket i over 40 år, et stort lokalkendskab og har derfor mulighed for altid at foreslå en tur, der kan afvikles optimalt.

Skipper Palle Heinrich ved rælingen om bord på Rødsand
Skibene Rasmus og Rødsand sejler ud for Mommark Marina

Vores skibe

Als Turbåde råder over en række skibe, der alle er udstyret med topmoderne navigationsudstyr samt lovpligtigt sikkerhedsudstyr til alle om bord. Vi sejler året rundt og samtlige både giver mulighed for ophold indendørs i opvarmet rum. Bådene er meget søstærke men vi opererer i farvande, hvor vi for det meste på grund af geografien kan finde smult vande.