Værd at vide inden afgang

Vi byder alle hjerteligt velkommen om bord på vores sejladser, hvor vi stræber efter at skabe uforglemmelige øjeblikke for jer. Jeres sikkerhed og velbefindende har højeste prioritet for os. Vores erfarne besætning tager nøje hånd om hver rejse og vurderer omhyggeligt, hvad der er muligt og forsvarligt på den pågældende dag.
Tag kontakt til os for at få et skræddersyet tilbud, der vil give jer en uforglemmelig oplevelse på vandet.

Mød op i god tid inden det aftalte tidspunkt. Der er mulighed for gratis parkering ved havnen i både Sønderborg, Mommark og Egernsund. For påklædning, tjek gerne vejrudsigten på forhånd og husk at det ofte er et par grader koldere ude på vandet. Det er også muligt at opholde sig indendørs i opvarmet rum, men de flotteste oplevelser får du fra dækket.

Hvis du har børn med, er det vigtigt at du hele tiden under turen holder dine børn under opsyn. Du kan låne en børneredningsvest af besætningen for ekstra tryghed under sejladsen. Der er også plads til at medbringe klap- og barnevogn på turen.

Husk gyldigt pas ved ture, der anløber Tyskland.

I tilfælde af at en tur aflyses, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde ud af et alternativ.

Der kan på alle ture købes øl, vand og sodavand om bord. Du kan betale kontant med DKK/Euro eller med MobilePay. Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad om bord.

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Bådene kan chartres året rundt. Skibene er meget sødygtige og der er mulighed for at opholde sig indendørs.

Ja, du har mulighed for at komme i ly for elementerne i opvarmet kahyt på alle vore skibe.

Maks. 12 passagerer.

Skibene synes af Den Danske Søfartsstyrelse, og har al lovpligtigt redningsudstyr ombord. Desuden tilbydes på bestilling børneredningsveste til brug under sejlads.

Ja, du har mulighed for at betale med MobilePay eller kontant med Euro/DKK.

Ja, du må gerne tage hund med. Husk at medbringe relevante papirer, hvis du skal have hunden med i land i Tyskland.

Ja, vi har plads til cykler. Om sommeren sejler vi som cykelfærge, så vi har stor erfaring med håndtering af cykler. Er I en hel gruppe, der alle medbringer cykler, så informér os meget gerne på forhånd.

Ja, der er plads til barnevogne og klapvogne på fordækket.

Ved afgang fra havne med fast kaj kan kørestole og specialcykler medtages. Kontakt gerne skipper forud for bestilling.

Ja, alle vore skibe har toilet om bord.

Ja, du må gerne selv tage mad og drikke med. Vi sælger øl og vand om bord, og vi hjælper gerne med at arrangere forplejning ved event- og charterture.